Van 25 t/m 27 april vond in het Brussels Exhibition Center de Seafood Expo Global 2017 plaats; dé grootste visvakbeurs ter wereld, met ruim 1800 exposanten uit meer dan 50 verschillende landen. Maqutos verzorgde voor twee opdrachtgevers de beurspresentaties!

We hebben een succesvolle volledig nieuwe standpresentatie gerealiseerd voor Cornelis Vrolijk uit IJmuiden. Op een groter vloeroppervlakte werd een bijzonder design gerealiseerd, naadloos passend bij de huidige organisatie met zijn verschillende merken daarin ondergebracht. Vele enthousiaste reacties volgden en de stand zal in de komende jaren dan ook optimaal worden benut.

Hiernaast hebben we, in opdracht van het Nederlands Visbureau, het complete Holland Paviljoen volledig vernieuwd. Het paviljoen is bijna twee keer zo groot ten opzichte van vorig jaar en maar liefst 18 bedrijven hebben zich dit jaar in het paviljoen gepresenteerd!

Een aantal herkenbare begrippen was hierin te ervaren, waaronder transparantie, gastvrijheid, innovaties en hoofdvormen, passend bij de nieuwe ‘Hollanduitstraling’. Daarnaast stond ook de werkbare indeling, met behoud van de eigen identiteit van de deelnemers voorop. Overall hebben we ook hier positieve commentaren ontvangen en we zullen op de toekomstige beurzen in deze branche het paviljoen in zijn herkenbare nieuwe design terugzien.