Toonaangevend interieurontwerp en -realisatie

Wij realiseren onze interieurprojecten voornamelijk voor opdrachtgevers in Nederland en West-Europa. Van winkels, musea, bezoekerscentra tot aan showrooms. Van balies, displays tot aan complete retailconcepten. Maqutos ontwerpt en voert uw project uit.

We beschikken over een up-to-date machinepark en onze eigen ontwerpstudio, maar werken ook graag, in teamverband, nauw samen met interieurarchitecten en projectbureaus. Centraal staat daarbij voor ons de gebruikersbeleving. De juiste sfeer afgestemd op de bezoeker en het doel. Maqutos herkent specifieke wensen en eisen. En een belangrijk ‘weetje’: wij leveren op tijd, altijd. Een erfenis uit de tentoonstellingsbranche; de beurs gaat immers open.

Concept

Ideeën ontstaan tijdens het voortraject na een uitgebreide briefing, waarbij de wensen van de opdrachtgever, identiteit van de organisatie en het programma van eisen centraal staan.

Design & Bouw

Maqutos heeft de laatste technologie in huis: state-of-the-art faciliteiten die het productieproces versnellen én hoogwaardiger kwaliteit leveren. Efficiënt, kwalitatief en onderscheidend.

Turnkey

Onze full-service benadering is een totaalaanpak: van ontwerp tot uitvoering, van projectmanagement tot aftersales. Uiteindelijk leveren we een product dat direct klaar is voor gebruik.

Interieurbouwprojecten

Keuken & kastdeuren, particulier

Amgea Vastgoed Adviseurs

Paagman

Elite Mode

Wonen Wateringen

Teva

ALLE PROJECTEN

Referenties

“Complimenten voor de soepele voorbereiding en de geboden service voor de RailTech. De stand functioneert perfect en is de uitblinker van de hele beurs. Namens BAM dank voor het hele Maqutos-team.”

Bart HogenboschBAM Infra

“Goed om de plannen op een geweldige manier tot leven te zien komen!”

Marvin van DijkenCrane Merchandising Systems