Van design tot uitvoering

Een beurs is vaak een hoogtepunt van het zakelijke jaar. Daarom is het belangrijk goede partners te vinden, die met hun specifieke kennis een daadwerkelijke meerwaarde aan uw beursdeelname kunnen geven.

Maqutos heeft alle expertise in huis om u tijdens het gehele proces het werk uit handen te nemen. Effectief gebruik van het medium live-communicatie, door een slimme kijk op de inzet van o.a. nieuwe media, technologieën en gimmicks, in relatie met uw budget, is voor ons de basis voor een origineel standconcept en functioneel ontwerp. Maar we werken ook graag samen met ontwerp- en communicatiebureaus!

Concept

Ideeën ontstaan tijdens het voortraject na een uitgebreide briefing, waarbij de wensen van de opdrachtgever, identiteit van de organisatie en het doel van de deelname centraal staan.

Design & Bouw

Maqutos heeft de laatste technologie in huis: state-of-the-art faciliteiten die het productieproces versnellen én hoogwaardiger kwaliteit leveren. Efficiënt, kwalitatief en onderscheidend.

Turnkey

Onze full-service benadering is een totaalaanpak: van ontwerp tot uitvoering, van transport tot opslag. Uiteindelijk leveren we een product dat direct klaar is voor gebruik.

Tentoonstellingsbouwprojecten

WNDMLL (Q-Park)

RensenDriessen

ELHA Cosmetics

Cornelis Vrolijk

Nederlands Visbureau – Holland Paviljoen

ALLE PROJECTEN

Referenties

“Complimenten voor de soepele voorbereiding en de geboden service voor de RailTech. De stand functioneert perfect en is de uitblinker van de hele beurs. Namens BAM dank voor het hele Maqutos-team.”

Bart HogenboschBAM Infra

“Goed om de plannen op een geweldige manier tot leven te zien komen!”

Marvin van DijkenCrane Merchandising Systems