Maqutos ontwerpt, bouwt en begeleidt al meer dan 55 jaar beursdeelnames, stands, paviljoens, tentoonstellingen en retail- en interieurprojecten in binnen- en buitenland. De bedrijfsnaam is afgeleid van de term ‘maquette’ en staat voor driedimensionale vormgeving. Onze core business: het creëren van een stukje beleving, het eerste contact tussen mens en product. Onderscheid, creativiteit, duidelijkheid en kwaliteit zijn daarbij kernwoorden in onze aanpak. Gecombineerd met een prettige, professionele werksfeer en vooral een gezonde dosis humor.

In 1959 begonnen als een tweemanszaak, is Maqutos inmiddels uitgegroeid tot een stabiele organisatie met vakspecialisten in dienst en daarnaast een groot netwerk van vaste partners. Sommigen lopen er al 40 jaar rond, anderen staan net aan het begin van hun maatschappelijke carrière. Wat ons betreft dé perfecte combinatie om, als team, aan de wensen van elke opdrachtgever te kunnen voldoen.

Daar hebben we alles voor in huis: een ontwerpafdeling, project managers, eigen bouwers en meubelmakers. Maar ook een grote variatie aan transportmiddelen en onze eigen opslagplaats, waar al uw projectonderdelen veilig kunnen worden opgeslagen. We bieden full-service, maar stappen ook in op een moment dat het voor u beter uitkomt. Zolang wij er maar voor kunnen zorgen dat uw beursdeelname, tentoonstelling, corporate event of interieurproject effect heeft en resultaten oplevert. Ook als de budgetten onder druk staan. Wij denken altijd met u mee.

Logistiek

Met ons modern uitgeruste wagenpark, dat volledig aan de eisen van de tijd is aangepast, garandeert Maqutos goed, veilig en tijdig transport van uw en onze goederen door heel Europa.

Opslag

Maqutos beschikt over goed geoutilleerde, verwarmde en verzekerde opslagruimtes. Uw project-onderdelen kunnen hierdoor veilig en zorgvuldig worden opgeslagen.

Contact opnemen

Wij nemen opdrachtgevers werk en rompslomp uit handen waardoor zij zich volledig kunnen concentreren op hun eigen taken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

CONTACT OPNEMEN